top of page
Online masterclass zenuwstelsel
contact

BEDANKT VOOR JE AANMELDING

LEES NOG EVEN VERDER VOOR EEN UNIEK AANBOD 

Ontdek de ware essentie van ZelfZorg, voor jezelf én je deelnemers.

ZELFZORG COLLECTIE
Eenmalig introductieaanbod
van €79 nu voor €49

Gebruik kortingscode: ZENUWSTELSEL

WIL JE OOK ZELF DE VOORDELEN VAN TRAUMA BEWUSTE YOGA ERVAREN?

Onze ZelfZorg Collectie is een fijne verzameling van video's & audio's, doordrenkt met een diepgaand begrip van Trauma Bewustzijn, die je ondersteunen op jouw pad naar innerlijke rust en welzijn. 

Yoga Patterns Zelgzorg collectie.webp

Yin Yoga lessen speciaal ontworpen met een trauma-bewuste benadering. Elke houding en instructie is zorgvuldig samengesteld om je te ondersteunen bij het in contact komen met je lichaam en dieper te voelen, terwijl je zelf kunt bepalen hoe ver je wilt gaan in elke oefening. Hierdoor kun je in je eigen tempo werken aan het herstellen van je welzijn zonder druk of verplichting.​

 

Ontdek technieken en oefeningen gebaseerd op de polyvagaal theorie. Deze theorie helpt je begrijpen hoe het zenuwstelsel werkt en hoe het gereguleerd kan worden. De oefeningen zijn specifiek erop gericht om je te helpen een gevoel van veiligheid en welzijn te herstellen.


Je kunt de video's van de ZelfZorg Collectie op elk gewenst moment en in je eigen tempo volgen. Met 1 jaar lang toegang kun je de oefeningen integreren in je dagelijkse routine en herhalen wanneer je maar wilt.

Eenmalig introductieaanbod
van €79 nu voor €49

Gebruik kortingscode: ZENUWSTELSEL

Ontdek de ware essentie van ZelfZorg, voor jezelf én je deelnemers.

bottom of page