top of page
FGF2023-02837.webp
contact

ERVAAR DIEPE RUST MET TRAUMA BEWUSTE YOGA NIDRA

Ontdek de diepe rust en genezing die Trauma Bewuste Yoga Nidra kan bieden. Ik heb een speciale gratis sessie voor je samengesteld, ontworpen om je te helpen tot een staat van diepe ontspanning te komen, waarin herstel mogelijk wordt.

Aanmelden gratis nidra sessie

WAT IS YOGA NIDRA?

Yoga Nidra is een bijzondere techniek die je helpt om diep tot rust te komen, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. De term Yoga Nidra betekent letterlijk "yoga-slaap" - het is een staat van bewuste slaap. Onder begeleiding van rustige instructies kom je in een meditatieve staat die zich bevindt tussen waken en slapen. In deze toestand krijgt je onderbewuste de ruimte om vrij te functioneren, waardoor je intuïtie naar boven kan komen, je lichaam kan helen en je ervaringen kunt verwerken.

Online yoga Nederland

Waarom Trauma Bewuste Yoga Nidra?

Deze specifieke vorm van Yoga Nidra heb ik ontwikkeld met een diep bewustzijn voor trauma en stress. Tijdens de sessie wordt er een veilige ruimte gecreëerd waarin je jezelf kunt zijn, en er voldoende ruimte is voor het maken van persoonlijke keuzes. De audio heeft de potentie om je tot rust te brengen, en het is juist deze staat van diepe ontspanning waarin herstel mogelijk wordt.

Wat kun je verwachten?

  • Een korte, maar krachtige sessie van 15 minuten

  • Een reis door het lichaam die diepe fysieke en mentale ontspanning biedt

  • Een staat van rust die gelijk kan staan aan vier uur slaap

  • Een moment van zelfzorg en innerlijke genezing

  • Verbeterde mentale helderheid en focus

Ontvang Nu Jouw Gratis Exclusieve Sessie

Ik nodig je uit om deze waardevolle ervaring eens te ontdekken en te profiteren van de helende effecten van Trauma Bewuste Yoga Nidra. Via onderstaand formulier kun je jouw sessie vandaag nog krijgen

Aanvragen Nidra
YogaPatternsTwello.jpg

Zodra je het formulier hebt ingevuld zal je een email ontvangen met de link naar de sessie. Wanneer je de email niet binnen enkele minuten ontvangen hebt, kijk dan ook even in je spam box.

bottom of page