top of page

RUST DOOR REGULATIE

Online Yoga voor een gezond Zenuwstelsel

 

 

ONLINE YOGA

Ervaar een heerlijk moment van stilte, rust en ontspanning vanuit je eigen vertrouwde omgeving, op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Met Online Yin Yoga is het enige wat je hoeft te doen je matje uitrollen om even tijd voor jezelf te nemen. Elke week staat er een nieuwe Online Yin Yoga les voor je klaar om te volgen. Het centrale thema van de les is het reguleren van het zenuwstelsel, want alleen wanneer het zenuwstelsel gereguleerd is, kun je echt ontspannen.

Wat krijg je? 

       Iedere week een nieuwe les, vol rust en ontspanning 

Inspiratie voor het dagelijks leven en op de mat

           Neem de tijd, de les is Beschikbaar gedurende 7 dagen

                                                 Profiteer van Bonus Materiaal, waaronder Ademwerk, Yoga Nidra & Somatische oefeningen

         Je kunt maandelijks opzeggen, dus geen verplichtingen

 

Yin Yoga

Yin Yoga is een stijl van yoga waarbij poses voor langere tijd (3-6 min) worden vastgehouden. Ontspanning, vertragen en rust staan hierbij centraal. Yin yoga is een geweldige tegenhanger als je een actief en snel (yang) leven leidt, zoals velen van ons doen. Ook als je een sterke vorm van yoga beoefend kan Yin yoga je balans geven. Met Yin bereik je de diepere lagen van het lichaam die voorbij de spieren komt, waaronder fascia, beter bekend als bindweefsel. Door het bindweefsel soepel te maken komt er ruimte in het lichaam en zal je lichaam in staat zijn probleemgebieden te helen. Hoewel Yin yoga bekend staat om haar rustig en langzame tempo kan de les als zeer intens worden ervaren. Doordat je voor langere tijd in een pose blijft, zal je je moeten overgeven aan de houding om tot een staat van ontspanning te komen.

 

Regulatie

Door de lessen heen worden er technieken gebruikt die helpen het zenuwstelsel te reguleren. Wanneer het zenuwstelsel ontregelt is, wat helaas bij vele van ons het geval is, kun je moeite ervaren met ontspannen en tot rust komen. Door specifieke ademtechnieken en lichaamswerk toe te passen help je het zenuwstelsel weer terug naar homeostase, balans en regulatie. Vanuit daar zal je ervaren wat écht ontspannen is.  

Kosten: €25,- p/m, en maandelijks opzegbaar

  

Aanmelden Online Yin Yoga

Bedankt voor het aanmelden!

bottom of page