top of page
Online yoga nederland
online yin yoga

REGULEER NAAR RUST

Online Yin Yoga voor het Zenuwstelsel

ONLINE YIN YOGA

 

Heerlijk vanuit je eigen vertrouwde omgeving een moment van stilte, rust en ontspanning ervaren wanneer het jou het beste uitkomt. Met Online Yin Yoga hoef je alleen nog maar je matje uit te rollen om een moment voor jezelf te pakken. Elke week staat er weer een nieuwe Online Yin Yoga les voor je klaar om te volgen. Tijdens de les staat het Reguleren van het Zenuwstelsel centraal. Want pas zodra het zenuwstelsel gereguleerd is kun je daadwerkelijk ontspannen.

 

Yin Yoga

Yin Yoga is een stijl van yoga waarbij poses voor langere tijd (3-6 min) worden vastgehouden. Ontspanning, vertragen en rust staan hierbij centraal. Lees hier meer over Yin Yoga.

Regulatie

Door de lessen heen worden er technieken gebruikt die helpen het zenuwstelsel te reguleren. Wanneer het zenuwstelsel ontregelt is, wat helaas bij vele van ons het geval is, kun je moeite ervaren met ontspannen en tot rust komen. Door specifieke ademtechnieken en lichaamswerk toe te passen help je het zenuwstelsel weer terug naar homeostase, balans en regulatie. Vanuit daar zal je ervaren wat écht ontspannen is.

WAT KRIJG JE?

 

Wekelijks een nieuwe les voor Ontspanning & Rust 

 

Inspiratie voor op de Mat en het Dagelijks Leven

 

Geen haast, de les is 7 dagen lang Beschikbaar

 

Bonus Materiaal als Ademwerk, Yoga Nidra & Somatische oefeningen

 

Geen verplichtingen, het is maandelijks opzegbaar

 

Kosten: €25,- p/m, en maandelijks opzegbaar  

bottom of page