top of page
yin yoga voor zelfzorg
Yoga Patterns Twello

ZELFZORG COLLECTIE

échte aandacht voor jezelf met
Trauma Bewuste Yin Yoga & Regulatie Oefeningen

IN EEN WERELD WAARIN ZELFZORG VAAK WORDT GEPRESENTEERD ALS LUXE

zoals jezelf insmeren met een fijne crème, een lang bad nemen of een afspraak bij de pedicure, is het tijd om de diepere essentie van zelfzorg te ontdekken. Hoewel deze rituelen aangenaam kunnen zijn, gaat échte zelfzorg verder. Het gaat om het mogen ervaren van rust en kalmte binnenin jezelf, het reguleren van je zenuwstelsel en het maken van keuzes die je welzijn bevorderen.

Met dit begrip van zelfzorg in gedachten is de ZelfZorg Collectie samengesteld – een fijne verzameling van video's en audio’s die je ondersteunen op jouw pad naar innerlijke rust en welzijn.

 “Door de oefeningen ben ik weer gaan voelen en mij bewuster geworden van de signalen die mijn lichaam aangeeft”

"De yogalessen van Menieke zijn de ankerpunten in mijn week om uit mijn hoofd te komen en weer terug bij mijn gevoel.” 

FGF2023-02861.webp

De Zelfzorg Collectie

Ervaar lessen waarin iedere houding en instructie zorgvuldig is samengesteld om je te ondersteunen bij het in contact komen met je lichaam en dieper te voelen, terwijl je zelf kunt bepalen hoe ver je wilt gaan in elke oefening. Hierdoor werk je in je eigen tempo aan het herstellen van je welzijn zonder druk of verplichting.​


De technieken en oefeningen zijn gebaseerd op de polyvagaal theorie, die je helpt begrijpen hoe het zenuwstelsel werkt en hoe het gekalmeerd kan worden. Ze zijn specifiek ontworpen om een gevoel van veiligheid en welzijn te herstellen.

Je kunt de ZelfZorg Collectie een jaar lang op elk gewenst moment en in je eigen tempo volgen. Integreer de oefeningen in je routine en herhaal wanneer je maar wilt.

  • 10 Online Yin Yoga Video's: Deze video's bieden meer dan standaard yin yoga. Ze zijn speciaal ontworpen met een trauma-bewuste benadering. Yin Yoga is een langzame, meditatieve vorm van yoga die diep inwerkt op je bindweefsel en helpt eventuele opgeslagen spanning en stress vrij te laten. Trauma-bewustzijn betekent dat er extra aandacht is voor het creëren van een gevoel van veiligheid, het respecteren van persoonlijke grenzen en het maken van keuzes die goed voelen voor jou.

  • 7 Regulatie Video's voor het Zenuwstelsel: technieken en oefeningen gebaseerd op de polyvagaal theorie helpen je begrijpen hoe het zenuwstelsel werkt en hoe het gekalmeerd kan worden. De oefeningen zijn ontworpen om je te helpen een gevoel van veiligheid en welzijn te herstellen.

  • 1 Trauma Bewuste Yoga Nidra Audio : Deze speciale yoga nidra sessie is trauma-sensitief, wat betekent dat het op een zachte manier diepe ontspanning en herstel bevordert. Het is een veilige en effectieve manier om spanning los te laten.

  • 1 Traumabewuste Meditatie: Een korte meditatie die je op een zachte manier  uitnodigt een moment bij jezelf in te checken en te landen in het huidige moment.  

  • Bonus Video - Uitleg Polyvagaal Theorie: Een korte introductie in de Polyvagaal Theorie. Deze kennis stelt je in staat je eigen lichaam beter te begrijpen om uiteindelijk je welzijn te bevorderen. 

Wat je krijgt:

Ondersteuning op Jouw Eigen Tempo

Je kunt de video's van de ZelfZorg Collectie op elk gewenst moment en in je eigen tempo volgen. Met 1 jaar toegang kun je de oefeningen integreren in je dagelijkse routine en herhalen wanneer je maar wilt.
 


 

Wanneer je de ware essentie van zelfzorg wilt onderzoeken en ervaren kun je je via onderstaande knop aanmelden. 

Wanneer jij er klaar voor bent...

WAT DEELNEMERS ZEGGEN

“Wat een fijne, bewuste, professionele en aardse Yoga Docent is Menieke. De manier waarop ze lesgeeft voelt als een warme deken.” 

“De uitnodiging tot zuchten tussendoor is letterlijk en figuurlijk een zucht van opluchting. Na een zucht voel ik direct een ont-spanning, een zakken.” 

JE20460.jpg

Over mij

Mijn naam is Menieke, Yoga, Trauma & Polyvagaal Deskundige, maar misschien nog wel het meest ervaringsdeskundige.

In mijn yoga studio in Twello geef ik groepslessen, één-op-één trajecten en yoga docenten opleidingen. De rode draad in mijn werk is altijd trauma-bewustzijn en zenuwstelselregulatie. Het is mijn missie om mensen bewuster te maken van trauma en de werking van het zenuwstelsel, en vooral om deze onderwerpen te normaliseren. Ik hoop dat dit ZelfZorg pakket je zal helpen om meer rust in je systeem te verankeren. Lees hier mijn verhaal.

Menieke de Ruiter Yoga Patterns
Yoga Patterns Zelgzorg collectie.webp

Beschikbaar voor €79

Je kan je via het onderstaande formulier aanmelden. Nadat je je gegevens hebt verzonden, ontvang je een email met de betaallink. Zodra de betaling is voldaan, krijg je direct toegang tot de ZelfZorg Collectie.
 

LET OP: het kan zijn dat onze mail bij je spam terecht komt, check dus ook even je ongewenste email map als de mail niet binnen enkele minuten in je inbox verschijnt.

Aanmelden zelfzorg collectie

*wanneer je je aanmeld ga je akkoord met onze privacyverklaring. Je kan je ten alle tijden uitschrijven voor onze emails.

Online yoga masterclass

Bekijk de

GRATIS ONLINE MASTERCLASS

Trauma Sensitieve Yoga voor het Zenuwstelsel

maak een diepere impact op het welzijn van je deelnemers én dat van jezelf

bottom of page